STEK

de stadstuinwinkel


2013


STEK de stadstuinwinkel is een klein tuincentrum midden in de stad waar je terecht kunt voor producten, advies en inspiratie voor het vergroenen en onderhouden van je tuin, balkon of dakterras. Het team van STEK bestaat uit zes zelfstandige ontwerpers en groenliefhebbers die graag hun kennis delen.


STEK verkoopt zaden, planten en producten waarmee je je stadtuin, balkon of dakterras om kunt toveren tot een groen paradijs. Producten die je in de winkel kunt vinden zijn grotendeels gemaakt door lokale ontwerpers die bewust omgaan met duurzame materialen.

STEK is een ontmoetingsplek voor mensen die bij het vergroenen wat hulp bij kunnen gebruiken of juist hun kennis willen delen. Er worden workshops, lezingen en cursussen gegeven op het gebied van tuinieren en groen in de stad.

Op de vide werkt het team van STEK ook aan eigen projecten. Bezoekers van de Stadstuinwinkel kunnen bij STEK advies inwinnen of een ontwerp laten maken voor een groene plek in de stad.


i.s.m. Marlou de Jong, Peter Kremer, Eric van Ulden, Elsemarie Grimmelt en Inga VilleriusSTEK de stadstuinwinkel Nieuwe Binnenweg 195b 3021 GA Rotterdam www.stekrotterdam.nl