top of page

WIE IS MARIEKE

Marieke de Keijzer is een creatieve denker en doener. Haar praktijk roept op tot positieve aandacht voor de omgeving. Als landschapsarchitect werkt ze – net als ieder medemens overigens – intensief samen met het rijk der schimmels, planten en dieren. Marieke onderzoekt, verbindt en ontwerpt.


Heb je een natuurinclusieve opgave, of wil je een natuurlijk speel- en beleeflandschap laten ontwerpen? Ontwerpen van Marieke voldoen aan de opgave, reageren op de bestaande situatie én voegen daar iets onverwachts aan toe.

 

Ontwerpend onderzoeken en experimenteren, resulterend in concrete eindresultaten die een schep bovenop alle eisen en verwachtingen doen: dáár staat Marieke voor. Het liefst werkt ze daarbij op basis van co-creatieve processen.


Marieke is opgeleid als landschapsarchitect aan Wageningen University & Research. De hbo-opleiding Landscape Environment die ze daarvoor afrondde, gaf haar een brede en praktische basis.

"Mariekes aanstekelijke humor, grondige voorbereiding en altijd weer creatieve voorstellen in Natuurateliers voor natuurlijke oplossingen bij ondernemers, scholen, instellingen en gewoon in de buurt; fantastisch! Juist met die persoonlijke aanpak heeft Natuur voor Elkaar zoveel nieuwe mensen blij kunnen maken met meer natuur in hun leefomgeving!"

Jessica Winter, beleidsontwikkelaar Natuur voor Elkaar Overijssel

"Met veel plezier werk ik met Marieke samen voor het Trees for Schools programma. Ze is enthousiast, inspireert en zit vol met ideeën. De workshop die Marieke verzorgt voor mbo-studenten zit strak in elkaar en is perfect afgestemd op de doelgroep. Ze weet daarnaast goed de wensen en ideeën van de studenten om te zetten in een creatief ontwerp."

Joly Bogers, projectleider Trees for Schools bij Trees for All

Landschapsarchitect BNT

mail   info@mariekedekeijzer.nl

tel.    0031.6.49108681

Landschapsarchitect BNT

mail   info@mariekedekeijzer.nl

tel.    0031.6.49108681

Studio

Teilingerstraat 122

3032 AW Rotterdam

bottom of page